marți, 13 iunie 2017

Proel a prezentat gama de difuzoare profesionale Axiom la expoziția PLASA Focus 2017,organizată la muzeul Royal Armouries din Leeds



Proel a prezentat noile difuzoare profesionale din gama echipamentelor audio pentru scenă Axiom, la expoziția de electronice destinate industriei de divertisment, PLASA Focus, de la Royal Armouries din Leeds, în zilele de 9 și 10 mai. Un adevărat spectacol comercial, expoziția regională a creat oportunități de a cunoaște clienți noi și de a solidifica relațiile cu cei existenți. Din gama de difuzoare profesionale, piesa centrală de la standul R-A14 a fost noua coloană audio de tip line array Axiom AX12C, cu 12 transducere de 3,5 inch, proeictată pentru aplicații corporate audio-vizuale și cu instalare fixă, împreună cu subwoofer-ul SW2100A aferent, care cuprinde un amplificator clasa D cu două canale, pentru a amplifica atât un număr de până la patru module externe AX12C, cât și propria unitate de 21 inch. Sistemul activ dual compact de tip line array de 8 inch AX800A, cu amplificator clasa D și DSP a fost de asemenea expus, împreună cu monitorul de scenă activ coaxial PROEL CX15A. De asemenea, au mai fost expuse și o selecție de microfoane și boxe de tavan din catalogul Proel de echipamanete audio pentru scenă.                        

   


Am avut parte de o reacție fantastică la PLASA Focus anul cesta”, declară managerul de brand din Marea Britanie, Richard Powell, ”și pe lângă interesul pentru noua coloană audio de tip line array AX12C, am promovat și ocaziile în care vom organiza demonstrații de produse Axiom prin Marea Britanie, mai târziu în acest an”.

Inginerul responsabil de vânzările pentru export, Daniele Massaccesi, a susținut un seminar intitulat 'Transmission Line Back Loading and Flown Subwoofers', în cadrul căruia a explicat felul în care aceste tehnologii își aduc aportul la gama de difuzoare profesionale Axiom.

       Pentru a găsi echipamente audio profesionale din gama Axiom, vizitați magazinul online al firmei Amro Electronic Grup, importator și distribuitor de echipamanete audio profesionale marca Proel. 



www.amro.ro
www.echipamente-audio-profesionale.ro
www.axiomproaudio.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE