miercuri, 28 iunie 2017

Cum obținem o sonorizare eficientă în restaurantul cu terasă?



Proprietarii de restaurante cu terase sunt conștienți de importanța instalației de sonorizare în întreținerea unei atmosfere cât mai primitoare în locația pe care o conduc. Pentru cei care sunt în căutarea unor soluții de sonorizare, iată câteva sfaturi utile.                                                           




                                                  
  În primul rând, instalația de sonorizare are rolul de a asigura un mediu plăcut, relaxant, în care oamenii se bucură de muzică, dar pot și dialoga. De aceea sonorul trebuie să fie mereu la valori de muzică de fundal, nu să interfereze cu discuțiile clienților. Pentru a obține o distribuție uniformă a sunetului, este recomandată folosirea mai multor difuzoare de putere mai mică, răspândite în sală în așa fel încât să beneficiem de aceeași calitate a sunetului din orice colț al restaurantului. Pentru a nu interveni în aspectul și decorul restaurantului, se pot folosi boxe de tavan fals, mult mai discrete și la fel de eficiente ca și cele normale.  Dacă doriți un control mai bun asupra calității sonorizării, se recomandă adăugarea unui mixer, eventual cu amplificator, la instalația de sonorizare. Acesta vă va permite obținerea și controlarea mai multor efecte audio. Nu în cele din urmă, avem nevoie de  componenta de bază și anume sursa; aceasta poate fi ori un CD player cu MP3, ori un PC. În cazul din urmă, va fi necesară instalarea unei interfețe USB, pentru protejarea amplificatorului și o mai bună performanță a întregului sistem.Sigur că fiecare spațiu are propriile nevoi și probleme și multe decizii se impun a fi luate la fața locului, sub îndrumarea unui specialist. Există însă și opțiunea de a achiziționa un sistem complet de sonorizare ambientală, cu toate echipamentele incluse, ușor adaptabil oricărui tip de spațiu -  restaurant, cafenea, terasă etc.                                                                            
 La Amro Electronic Grup veți găsi atât specialiștii calificați care să vă ofere consultanță în alegerea optimă pentru restaurantul dumneavoastră, cât și sisteme complete de sonorizare ambientală, gândite pentru aceste tipuri de spații, toate excelente din punct de vedere al calității.                                                                        
Pentru sfaturi și oferte, suntem aici!
 

 www.amro.ro
 http://echipamente-audio-profesionale.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE