marți, 27 iunie 2017

Amro Electronic Grup a mai adăugat la portofoliu său sonorizarea restaurantului Cocoșu Roșu din București




Ne bucurăm să ne amintim de o multiplă colaborare cu restaurantul Cocoșu Roșu; povestea a început prin dotarea cu echipamente audio profesionale a fermei de animale cu același nume, apoi colaborarea s-a extins la fast food și restaurant. La Cocoșu Roșu găsiți mâncăruri tradționale, cu ingrediente proveninte din propria fermă, gustoase și sănătoase. Ca orice restaurant care își respectă clienții, și acesta investește în dezvoltarea serviciilor oferite; drept dovadă este sistemul de sonorizare ambientală, pus la dispoziție de Amro Electgronic Grup, importator și distribuitor al mărcilor Proel și IC Audio în România.



Sistemele profesionale de sonorizare ambientală oferite de Amro Electronic Grup sunt de obicei, o combinație de echipamente și accesorii audio, alese în funcție de nevoile și tipicul locației destinate, însă în orice împrejurare ele au dovedit a fi alegerea superioară. Ca să știți exact ce echipamente audio trebuie să alegeți, specialiștii Amro Electronic Grup vă oferă consultanță și vă îndrumă spre opțiunea cea mai bună pentru restaurantul sau terasa dumneavoastră.                                                                                                            
 O altă soluție sigură ar fi alegerea pachetelor cu sisteme audio predefinite, gândite special de către specialiștii Amro Electronic Grup pentru restaurant cu terasă. Spre exemplu, vă punem la dispoziție sistemul audio destinat pentru două zone - interior și exterior; acesta este compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3, intrare USB, SD Card și tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf și intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul audio este prevăzut cu atenuatoare de volum, iar utilizarea lui este simplă, nefiind nevoie de cunostințe tehnice avansate. Acest sistem complet pentru sonorizarea ambientală este ideal pentru restaurante cu terase doarece asigură o distribuție clară și uniformă a sunetului, oferind astfel un ambient deosebit de plăcut.
Dacă sunteți în căutarea unui sistem de sonorizare profesional, pentru restaurant și terasă, intrați pe www.amro.ro pentru a vedea ofertele noastre și contactați-ne!





 http://www.amro.ro
 http://echipamente-audio-profesionale.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE