miercuri, 23 noiembrie 2016

Zen Sushi - lantul de restaurante sonorizat de Amro Grup

Sonorizarea ambientala profesionala reprezinta o provocare pentru cel care deschide un spatiu comercial. Pui in balanta un sistem audio simplu sau unul performant. Depinde de serviciile oferite in unitatea respectiva. 


Printre cei care au ales un sistem audio profesional de la Amro Grup se numara lantul de restaurante Zen Sushi. 
Un sistem audio potrivit pentru o suprafata de 80 mp este compus din amplificator audio de 120W, boxe tavan fals, cd player profesional si sistem incom full-duplex, special conceput pentru comunicarea bar-bucatarie, transmitere de informatii intre angajati.
Instalatia audio asigura muzica ambientala cu un sunet impecabil, cu o intensitate confortabila si relaxanta.


Sistem Audio Profesional Amro Grup
Sistem audio complet Restaurant by Amro Grup 


Zen Sushi isi asteapta clientii pentru ai rasfata cu muzica ambientala relaxanta si cu renumitele specialitati japoneze in cele trei locatii din Bucuresti Dorobanti, Victoriei si in incinta hotelului Sarroglia. Cu o experienta zen in arta culinara vin in intampinarea clientilor cu preparate din ingrediente proaspete, atent selectionate, iar talentul bucatarilor imbina perfect ingredientele si va ofera preparate savuroase cu gust unic.



Kit sonorizare ambientala Amro
Zen Sushi - Sonorizat by Amro Grup 

Echipa Amro Grup va invita pe site pentru o gama larga de echipamente audio profesionale, sisteme audio portabile recomandate pentru petreceri private, kit sonorizare spatii comerciale, etc. Sunati acum pentru o oferta personalizata  0749-190-532.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE