vineri, 13 mai 2016

Restaurantul "Star Kebab", dotat cu echipamente de sonorizare profesionala

     Amro Electronic Grup a sonorizat restaurantul “Star Kebab” care se va deschide in curand in Şoseaua Ştefan cel Mare. Acestuia i-a fost montat un sistem profesional de sonorizare. Oaspetii care vor veni în restaurant vor fi îmbiaţi cu muzică plăcută să se relaxeze şi să se simtă bine. Iar mâncarea va fi şi mai gustoasă pe muzica plăcută ce se va auzi în aceste difuzoare profesionale.


     “Savurează un deliciu cu gust exotic şi aromat! Lavaş crocant cu o avalanşă de ingrediente suculente, carne de pui rumenită, preparată pe gril, chifteluţe delicioase de Falafel bogate în proteine şi vitamine, cartofi delicioşi, legume proaspete şi trei feluri de sosuri secrete”. Este una din delicioasele reţete care vor fi servite pe şoseaua Ştefan cel Mare la numărul 240, acolo unde se va deschide în curând un restaurant de tip fast-food, denumit Star Kebab.

     Acest restaurant este un sistem în franciză al cunoscutului brand “Star Kebab” din Republica Moldova.

     Despre brandul “Star Kebab” din Republica Moldova se ştie că a luat naştere în oraşul Chişinău. Cel dintâi local s-a deschis în data de 15 noiembrie 2011, cucerind apoi capitala Moldovei prin mâncărurile cu un gust excelent şi prin calitatea deosebită a serviciilor.

     Afacerea s-a extins treptat. La sfârşitul anului 2015, reţeaua de magazine Star Kebab era formată din 8 restaurante, 2 proprii şi 6 francize.

     Acum brandul va pătrunde şi în România. Şi nu oricum – ci într-o locaţie elegantă, situată în centrul Bucureştiului.



     Locaţia a fost dotată de curând cu un sistem profesional de sonorizare oferit de Amro Electronic Grup. Muzica răsună acum în boxe profesionale şi ea îi va îmbia pe oaspeţii acestui local să deguste pe îndelete din reţetele delicioase.


     Astfel “Star Kebab” va deveni locul unde oamenii vin să mănânce bine şi să se simtă bine. Să fie trataţi cu atenţie de chelnerii care îşi fac treaba într-un mod impecabil. Şi să plece acasă mulţumiţi de serviciile primite şi cu amintiri de neuitat. 

PACHETE SPECIALE