joi, 4 februarie 2016

Amro Grup a furnizat echipamente de vot interactiv pentru BCR

Ne mandrim cu un nou client multumit, Banca Comerciala Romana, caruia i-amfurnizat cel mai simplu, economic si eficient sistem wifi de sondare a opiniei, in timp real.

 Sistemul este compus din telecomenzile de vot, o antena USB ce se conecteaza la un PC si softul dedicat pentru gestiune/programare intrebari.Nu necesita personal tehnic auxiliar si nici conexiune la internet.


Acest sistem este o unealta pe care orice de prezentator stie ca trebuie sa o detina
pentru a inspira si motiva audienta. Concert, sistemul de televoring wifi este o
modalitate  de interactiune si participare, in timp real, cu publicul.

Sistemul este compus din telecomenzi individuale de vot, gestionate de un program ce lucreaza sub licenta Power-Point. Voturile sunt colectate printr-o antena, conectata la PC. Acesta nu necesita conexiune net si nici alte conditii tehnice pentru functionare.
Pregatirea pentru vot presupune pornirea PC-ului si inmanarea telecomenzilor. Slide-urile (prezentarile) sunt concepute in Power-Point, inaintea inceperii intalnirii si pot fi coordonate de prezentator cu ajutorul unei telecomenzi.

Antena + telecomenzi  votare
Telecomanda pentru control prezentari PowerPoint
Principalele functii sunt: sign in (efectuare prezenta), chestionare, vot simplu si vot complex (cu mai multe optiuni), vot pe mai multe echipe de participanti, punctaje etc.

Rezultatele pot fi afisate pe ecran, sunb forma de grafic sau tabele, apoi salvate, exportate ori printate.

Sistemul de vot si sondare a opiniei se adreseaza mai multor domenii: conferinte, traininguri, corporativ, consilii de administratie, seminarii, congrese medicale, educatie, divertisment si alte aplicatii care necesita participarea activa a audientei.

Costul standard  de achizitie a unei telecomenzi este de cca 39 Euro +tva.
Pentru oferte personalizate si actualizate, contactati importator Amro Electronic Grup pe e-mail sau direct

PACHETE SPECIALE