vineri, 4 decembrie 2015

Sistem complet de sonorizare - karaoke






Pachetul sonorizare completa de tip karaoke este extrem de util, deoarece echipamentul reda sunetul cu o claritatea inalta printr-o dispersie controlata si timbru dinamic, are o utilizare simpla, iar dimensiunile il fac foarte fiabil si mobil. Totodata, acest pachet complet de sonorizare, datorita dimensiunilor compacte este adecvat in orice loc de petrecere sau salon de evenimente.

AVANTAJE SI PARTICULARITATI:

  • Cele doua boxe active sunt alimentate de noi module de amplificare, care combina eficienta clasei D (randament ridicat si putere disipata redusa la etajul final), cu greutatea si dimensiunile compacte.
  • Sistemul wireless cu doua microfoane asigura un sunet clar si este recomandat pentru voce/muzica intr-o gama larga de aplicatii.
  • Mixerul audio ultra compact are doua intrari microfonice si doua stereo, cu sursa de alimentare Phantom.

COMPONENTA:




Amro Grup are o experienta de peste 15 ani si ofera solutii optime pentru sonorizari ambientale pentru cafenele, restaurante si hoteluri. Retineti ca fiecare sistem de sonorizare ambientala este unic, echipamentele se aleg in functie de caracteristicile spatiului (marime, destinatie, limitari de ordin tehnic), preferinte si buget. Informatii despre echipamente audio PRO gasiti si pe www.amro.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE