miercuri, 30 septembrie 2015

Sonorizarea optima pentru salile de conferinte

organizare evenimente bucuresti, organizare evenimente, sali evenimente bucuresti, organizare conferinte, conferinta, evenimente corporate, salonlamaison, sisteme sonorizare,


Interesul pentru realizarea unei bune auditii din edificiile publice exista inca din antichitate. Calitatea acusticii atinsa atunci o confirma Amfiteatrul, in forma de potcoava, de la Epidaur, unde pasii omului sau aprinderea unui chibrit pe scena se aud pana in ultimele randuri. Pentru reflectarea si amplificarea sunetelor spre audiotoriu, se utilizau diferite fundaluri reflectante in spatele scenei, vase mari rezonatoare din bronz sau teracota, care erau montate cu gura spre scena.

In mare parte, practicile din antichitate s-au pierdut in evul mediu. In prezent, pentru asigurarea calitatii acustice in salile de conferinte, sunt importante anumite caracteristici:

     
Forma salii
  1. forma salii;
  2. pardoselile;
  3. forma suprafetei tavanului;
  4. forma suprafetei peretilor;
  5. suprafetele care delimiteaza salile.

Un alt element fundamental in crearea unui mediu optim pentru conferinte este mediul in sine si acesta depinde de alte lucruri de care trebuie sa tineti cont:

  •      dimensiunea camerei
  •      numarul minim si maxim de participanti la intalnire
  •      acustica
  •      iluminatul
  •      cine va utiliza camera
  •      ce tipuri de tehnologii veti avea nevoie pentru utilizatori.


Calitatea audio este aspectul cel mai important pentru conferintele de succes. Conversatia trebuie sa fie clara, naturala. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa se elimine ecoul, zgomotul de fond, vorbirea neclara.

Daca telefoanele de conferinta au unele capacitati full-duplex si pot fi adecvate pentru o camera mica, cu doar cativa participanti, pentru cerintele extinse dincolo de capacitatea acestor telefoane, ecoul si zgomotul pot compromite dramatic capacitatea de a comunica.

Echipamentele audio instalate au capacitatea de procesare pentru eliminarea zgomotului ambiental si al ecoului, ​​precum si posibilitatea de a adauga microfoane in functie de numarul de participanti. Ele ofera, de asemenea, o mai mare flexibilitate in design-ul camerei, permitandu-va multiple  alegeri in configuratia salii pentru conferinte.

Auditia perfecta este o stiinta dificila. Un furnizor care poate oferi tehnologiile de care aveti nevoie pentru a avea calitatea audio dorita, este exact ce trebuie sa cautati, iar AMRO Grup are o echipa cu multa experienta in aceasta industrie si o gama larga de oferte de echipamente pentru sali de conferinte.

Intre sistemele audio-video pe care vi le propunem se numara: Sisteme de discutii, Ecrane de videoproiectie, Sisteme de traducere simultana, Sistem televot interactiv, Boxe de tavan fals: Proel XE 65CT sau Proel XE 65CTX.

O sala de conferinta, cu echipamente de calitate si usor de folosit, garanteaza succesul pentru diversele evenimente organizate. Pentru preturi si oferte, contactati-ne la: office@amro.ro, vanzari@amro.ro, telefon: 0749.190.532.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE