joi, 23 aprilie 2015

Amro Grup a furnizat echipamentele audio pentru sonorizarea Restaurantului “Le Gourmand“ din Bucuresti

Amro Grup, Bucuresti, a furnizat echipamentele audio pentru sonorizarea Restaurantului “Le Gourmand“ din Bucuresti. Le Gourmand este restaurant cu specific international - organizeaza evenimente, nunti, petreceri private, receptii, cu muzica live, dotat cu un performat sistem audio conceput de tehnicienii Amro. 

Pentru a avea clienti multumiti, afacere profitabila si petreceri reusite, sonorizare profesionala este un element, care creeaza o atmosfera relaxanta si completeaza decorul imbietor cu muzica de calitate.


Pentru sonorizarea restaurantului s-au folosit incinte audio pentru montaj in tavan, interfata USB/ RCA si mixer audio amplificator putere 120W rms. Incinta de tavan cu puterea de 20 W este special conceputa pentru functionarea continua in sistemele de sonorizare al restaurantelor. Interfata USB/ RCA si mixer-ul amplificator vin in completarea instalatiei audio.

Toate echipamentele folosite sunt de cea mai buna calitate, capabile sa ofere siguranta in functionare si un sunet clar, inteligibil, chiar si in spatiile aglomerate.

Despre Amro Grup: Firma specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale (marci importate: Proel, IC Audio, Logos, Intav, vezi lista completa pe www.amro.ro).

Proiecte similare Amro Grup:
Restaurant Zen Sushi - Bucuresti, Restaurant Deja-Vu - Slatina (Olt), Restaurant Bocca Lupo - Bucuresti, Paraiso Pub – Arad, Cafenea Barissimo – Constanta, Restaurant La Belle Epoque–  Petrosani, Restaurant  Huber- Bucuresti.

Contact: Bd-ul. Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sc. 2, Sector 4, Bucuresti, Tel: 021 3303669/Tel/Fax: 021 331 78 46, Email: office@amro.ro
o



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE