luni, 19 august 2013

Cum se gestioneaza sistemele de alarmare vocala?



IC Audio EV-500 este o unitate centrala cu 4 zone de apel/ 4 linii de difuzoare, care gestioneaza sistemul audio de avertizare vocala si alarmare civila (EVAC) in situatii de urgenta*. 

sisteme de evacuare vocala a populatiei, alarmare civila - legislatie





De mici dimensiuni si prevazuta cu multiple functii avansate, EV-500  este utila, atat in aplicatii de redare a semnalelor acustice, respectiv mesajelor de alarmare, cat si pentru difuzare muzica ambientala. Este dotata cu o intrare audio separata, iar volumul poate fi reglat pe fiecare dintre cele 4 zone in parte.
Reprezinta solutia optima pentru instalatiile de sunet din centrele comerciale, stadioane, cladiri de birouri si alte locuri frecventate de publicul larg.

unitate centrala sisteme audio EVAC by IC Audio Germania











Centrala detecteaza automat componentele conectate, monitorizeaza circuitele - 4 amplificatoare 100V + 1 amplificator 100V backup (amplificator de rezerva). Anunturile de avertizare sunt stocate pe un card de memorie SD de 2 gb.

Pretul unei astfel de unitati este de cca. 1520 eur fara tva. In cazul instalatiilor audio complexe, sistemul poate fi extins cu ajutorul modulului de extensie centrala EV-REL, acesta costa in jur de 300 euro + tva.

Pentru mai multe informatii despre avertizarea si evacuarea vocala: AMRO Grup Bucuresti importator boxe antifoc, sirene si solutii integrate de alarmare, tel. 021.330.36.69, mob. 0745.097.264, vanzari@amro.ro, www.amro.ro

* Conform cu Standardul EN 60849 Sound Systems for Emergency Purposes ).
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PACHETE SPECIALE